top of page
Zoeken

Dansshow "Let’s go the Movies"

Lemiers Dance Centre Focus kondigt met enthousiasme de langverwachte dansshow "Let’s go the Movies" aan. De show vindt plaats op 10 en 11 juni in de gymzaal van basisschool Witheim, gelegen aan Hilleshagerweg 32, te Mechelen.


Na bijna vijf jaar is de tijd eindelijk daar om de show te presenteren, zij het in een iets ander format.


30 jaar Lemiers Dance Centre Focus Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Lemiers Dance Centre Focus in oktober 2023, wordt op zaterdag 10 juni een speciaal familiefeest georganiseerd om 17.00 uur. Alle leden, samen met hun familie, zijn van harte welkom om deze mijlpaal te vieren. Aansluitend begint om 19.30 uur de dansshow.


Op zondag 11 juni is iedereen van harte welkom om vanaf 14.30 uur te genieten van de dansshow. De entree is gebaseerd op een vrije gave, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar waardering te tonen.


"Dit is een langverwacht moment", aldus eigenaresse Ilse Boumans. "De dansers en ikzelf kijken enorm uit om ons publiek weer te verrassen en te inspireren met deze dansuitvoering. Geheel passend bij het thema komen niet alleen dans en muziek samen, maar wordt dit geheel versterkt door video."


63 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 Comment


mariettejanssen
mariettejanssen
May 31, 2023

Proficiat met het 30-jarige bestaan.

Ilse je doet het al die jaren met enorm

veel liefde en passie. Ik hoop dat ik nog heel lang van je inspirerende lessen n me af genieten.

Helaas zijn wij het weekend van 10 juni in het buitenland.

Heel veel succes💐🌺🪷🍀🥳


Like
bottom of page